YaHoSuKa Racing
Slovenš?inaEnglish (United Kingdom)
UPS, manjka vam dodatek.Kliknite tukaj, ce ga zelite vkljuciti.

Obiš?ite nas tudi na

 
Pogoji uporabe
There are no translations available.

Administracija in lastnik te strani (SERVIS MOTORNIH KOLES YAHOSUKA RACING, Igor Slemenik s.p.) ne prevzemata nikakršne odgovornosti za kakršno koli morebitno oškodovanje zašcitnikov avtorskih pravic in/ali avtorjev. Vsak obiskovalec te strani je pristoten izkljucno kot fizicna oseba in vse informacije/datotke pridobljene na strani se lahko uporabljajo izkljucno v osebne (fizicne) namene. Spletne strani so namenjene izkljucno informiranju njenih uporabnikov.

Administracija in lastnik strani ne prevzema nikakšnih odgovornosti in garancij za nemoteno uporabo teh spletnih strani. Vsi uporabniki jih uporabljajo na lastno odgovornost. Prav tako administracija in lastnik ter katerakoli druga fizicna ali pravna oseba, ki je sodelovala pri ustvarjanju , nastanku in izdelavi teh spletnih strani ali še sodeluje pri nadgradnji, novih podatkih, informacijah in vsebinah, ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa, uporabe ali nezmožnosti uporabe ter pomanjkljivosti podatkov, informacij in vsebin na tej spletnih straneh.

Administracija in lastnik nista odgovorna za kakršnekoli poškodbe racunalniške opreme, vkljucno tiste, ki jih povzrocijo virusi.Administracija in lasnik spletne strani nista odgovorna za nikakršno škodo katerekoli vrste, ki bi utegnila nastati zaradi dostopa, uporabe ali nezmožnosti uporabe teh spletnih strani.

Prepovedano je kakršnokoli poseganje v vsebine ter spreminjanje oznacb avtorskih pravic, drugih obvestil o intelektualnih lastninah ali obvestil o drugih pravicah. Vsako drugo kopiranje, distribuiranje, ponovno objavljanje, spreminjanje informacij, dokumentov, gradiv, obrazcev na tej spletnih straneh ali njihovo pošiljanje po pošti ter razširjanje na kakršenkoli drug nacin brez predhodnega dovoljenja lastnika, je prepovedano. Uporabnik, ki uporablja strani na nacin, ki je v nasprotju z navedenimi pravili, je v celoti odgovoren.

Lastnik za lastne potrebe avtomatsko zbira podatke o uporabi teh spletnih strani. Ti podatki ne omogocajo vpogleda v osebne podatke uporabnikov.

Lastnik lahko te spletne strani spremeni kadarkoli in brez predhodnega obvestila in ne prevzema nikakršne odgovornosti za posledice teh sprememb. Prav tako lahko lastnik kadarkoli spremeni to pravno obvestilo in je za uporabnike zavezujoce v vsakokratni spremenjeni obliki. Z uporabo te spletne strani ste izkazali in potrdili, da ste seznanjeni z našimi pogoji in da se z njimi strinjate.

 
 


 

Who can apply for a loan Payday loans There are two forms of this advance
  •  Pravila uporabe

© 2021 | www.yahosuka.si | Vse pravice pridržane.

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke. Podrobne informacije..

Sprejemam piškotke.

EU Cookie Directive Module Information