YaHoSuKa Racing
SlovenščinaEnglish (United Kingdom)
UPS, manjka vam dodatek.Kliknite tukaj, ce ga zelite vkljuciti.

Dogodki

«   September 2019   »
potosrčpesone
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
      

več ...

Obiščite nas tudi na

 
Vzmetenja
wilbers_ponudba

 Nemški proizvajalec vzmetenja WILBERS Products GmbH je že od leta 1985 usmerjen v razvoj, optimizacijo in vzpostavitev posebnih enot vzmetenja. Njihova glavna naloga je ponuditi svojim strankam najboljše storitve in izdelke vrhunske kakovosti. Njihovi produkti pa so že vse od leta 1998 opremljeni s certifikatom kakovosti po ISO standardih. Usmerjeni so v izdelavo produktov namenjenim enoslednim vozilom. Široka paleta izdelkov omogoča še tako zahtevnemu kupcu, da izbere vzmetenje skladno njegovim zahtevam. S  tem ponujajo možnost nadgradnje dinamičnim voznikom, ki želijo izboljšati vozne lastnosti motocikla.


DISTRIBUCIJA PRODAJA VGRADNJA SERVIS OPTIMIZACIJA VEČ

 ÖHLINS Racing je sestavni del moto šport industrije že več kot 30 let. Njihova distribucija se razteza v več kot petdeset držav, odlikuje pa jih zagotavljanje izdelkov vrhunske kakovosti z minimalnim vplivom na okolje. Popolna prilagodljivost zagotavlja podporo in servis tako na lokalnih prvenstvih kakor tudi v prvenstvu dirk moto GP. S svojo fleksibilnostjo so zaznamovali ime Öhlins za vedno. Visoko kakovostna dirkalna tehnologija vzmetenja je presegla pričakovanja strank po vsem svetu.

Ohlins_ponudba

PRODAJA VGRADNJA OPTIMIZACIJA

VEČ


toby_ponudba

 Michel TOBY je leta 1990 razvil nov koncept blažilnika krmila motornega kolesa. Bil je prvi na tržišču, ki je ustvaril komplet blažilnikov. Namenjeni so vsem športnim motociklom, tako na cesti kot na dirkališču.  Blažilnik je izdelan z razteznim rezervoarjem, katerega namen je ohladiti olje, ki se pri trenju segreva, in ga ohlajenega vrne nazaj v ohišje blažilnika. Po obdelavi je poliran do visokega sijaja, kar preprečuje trenje in s tem segrevanje. Ohišje je narejeno iz aluminija AI 7075 s toleranco petih mikronov. Blažilci so na voljo v različnih barvah, dolžinah ter oblikah.


DISTRIBUCIJA PRODAJA VGRADNJA SERVIS
VEČ
 
 


 

Who can apply for a loan Payday loans There are two forms of this advance
  •  Pravila uporabe

© 2019 | www.yahosuka.si | Vse pravice pridržane.

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke. Podrobne informacije..

Sprejemam piškotke.

EU Cookie Directive Module Information