YaHoSuKa Racing
SlovenščinaEnglish (United Kingdom)
UPS, manjka vam dodatek.Kliknite tukaj, ce ga zelite vkljuciti.

Dogodki

«   Oktober 2019   »
potosrčpesone
 1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
   

več ...

Obiščite nas tudi na

 
Ostala oprema
bazzaz_ponudba

 Ammar BAZZAZ, Yoshimura race inženir je s svojim znanjem in dolgoletnimi izkušnjami pomagal Mat Mladinu ter njegovem moštvu pri  osvojitvi trikratnega naslova prvaka pokala AMA Superbike. Po šestih letih razvoja v okviru moštva se je leta 2008 odločil in ponudil trgu lasten produkt najvišjega nivoja v dirkalni tehnologiji, katerega so kupci sprejeli za svojega. Nikoli prej širši javnosti ni bila dostopna tehnologija na tako visokem nivoju. Linija produktov Bazzaz je danes na voljo vsem dirkačem, kot tudi ostalim voznikom motornih koles.


DISTRIBUCIJA
PRODAJA VGRADNJA
 SERVIS
 OPTIMIZACIJA
VEČ

 Podjetje STARLANE je bilo ustanovljeno leta 1998 z namenom, da razvije inovativne elektronske produkte v dirkalnem-moto športu. Prvi projekt je bil elektronski sistemi za 2- taktni GP motor. Leta 2000 so bili edini, ki so razvili  »Engine Management in Data Acquisition System« popolnoma integriran v notranjosti armaturne plošče. Starlane je leta 2001 ustvaril novo linijo naprav za uporabo v motociklizmu, ki so rezultat dragocenega znanja in izkušenj. Prvi so ponudili trgu Quick Shift kit, saj so jih do takrat uporabljala le nekatera tovarniška moštva v moto GP. Sledile so jim skupine produktov kot so: Power Shift, Pole Star, D-Star, Stealth, Engear, Athon in Davinci.

starlane_ponudba
DISTRIBUCIJA
PRODAJA
VGRADNJA
SERVIS TEST
VEČ

Gilles_ponudba

 GILLES TOOLING že od leta 2000 ponuja navdušencem motociklizma, inovativno ter visoko kakovostno dodatno opremo namenjeno dirkalnim in serijskim motorjem. Kot nekdanji motodirkač Gerhard Gilles, ustanovitelj družbe, združuje strast do športa s tehničnem znanjem izkušenega CNC operaterja.
Razvoj prvih multi variabilnih stopalk je povzročil, da se je podjetje dinamično prilagodilo zahtevam trga. Danes prodajajo svojo obsežno paleto izdelkov po vsem svetu.  Z lastnim  tehničnim znanjem in razvojem zagotavljajo maksimalno varnost. Delujejo na vseh svetovnih trgih in se kot partner ali sponzor pojavljajo v vodilnih mednarodnih tekmovalnih ekipah. Gilles ostaja nepremagljiv v svojem razredu.


DISTRIBUCIJA
PRODAJA VGRADNJA
SERVIS
 
VEČ

 TITAX-ovi visoko zmogljivi izdelki so izdelani na najvišji možni tehnološki ravni s pridihom sodobnega dizajna. Produkti, izdelani na Češkem, so certificirani s standardom ISO 9001 in homologirani na inštitutu TÜF Rheinland.
Pri razvoju in testih sodelujejo z najboljšimi dirkači v svetovnem prvenstvu kot so: Leon HASLAM, Kuba SMRZ, John HOPINKS, Eugene LAVERTY.

titax_ponudba
DISTRIBUCIJA
PRODAJA
VGRADNJA
SERVIS  
VEČ

RobbyMoto_ponudba

 ROBBY MOTO Engineering premakne prve korake v drugi polovici 80-ih, ko tehnik Roberto Papetti ustanovi Team Robby. Tako so postali prepoznavni in v letu 1991 osvojijo italijanski naslov SP v razredu 750 ccm. Na podlagi briljantnih rezultatov in preteklih izkušenj se je s številnimi tehniki osredotočil na razvoj dirkalnih agregatov in izdelavo njihovih kosov. Danes je Robby Moto zaradi tehnične usposobljenosti najboljša odločitev za predelavo agregata. Iz lastne proizvodnje ponujajo visoko kompresijske bate, ojnice iz titana, odmične gredi ter vse kar sodi zraven.


DISTRIBUCIJA PRODAJA VGRADNJA SERVIS   VEČ

 BMC je v svetu vodilno pri razvoju visoko referenčnih zračnih filtrov za avto ter moto program. Podjetje se nahaja v Bologni (ITA), kjer je večina pomembnih dirkalnih ustvarjalcev ter podjetij, s katerimi skupaj razvijajo najboljše produkte. Veliko tehnologij izhaja iz razvoja filtra za F1, prav tako pa je znamko BMC opaziti pri vseh prestižnih moštvih v moto športu ter  avtomobilizmu. Filter je zgrajen iz enega kosa, kar dodatno preprečuje vdor drobnih delcev, prahu, olja ter ostalih tujkov v sam agregat. Specialna obdelava bombaža omogoča propustnost na vrhunskem nivoju in s tem najboljše reference. Moto filtri so poleg cestne verzije na razpolago tudi v dirkalni različici. Vsi so pralni s posebnim čistilom in ob pravilni uporabi zagotavljajo dolgo življenjsko dobo.

bmc_ponudba
DISTRIBUCIJA
PRODAJA
VGRADNJA
SERVIS  
VEČ

Dynojet_ponudba

 DYNOJET je družba za raziskave in razvoj, ki je bila ustanovljena leta 1972. Dynojet izdeluje alternativne elektronske module ter diagnostična orodja za moto in avto industrijo. Njihove merilne mize so prisotne tudi pri vseh proizvajalcih izpušnih sistemov in dirkalnih moštvih. Druga linija produktov pa je namenjena vsakodnevnim uporabnikom na dirkališču ali cesti. Sem spadajo moduli za upravljanje vbrizga goriva power commander, ki je vgrajen skoraj na vsakem dirkalnem motociklu. Drugi najpogosteje uporabljen produkt je Quick Shifter, ta omogoča prestavljanje pri polno odprtem plinu.


DISTRIBUCIJA PRODAJA VGRADNJA OPTIMIZACIJA   VEČ

 TSUBAKIMOTO Chain je največji japonski proizvajalec verig in sistemov za prenos moči. Lastni raziskovalni viri jim ohranjajo vodilno mesto v razvoju novih tehničnih konceptov za industrijsko uporabo. Dolgoletni ugled in visoko kakovostni izdelki sta ključni za rast tržnega deleža v industrijskem sektorju, kakor tudi v sektorju motornih koles. Slednji se nahaja na evropskem sedežu na Nizozemskem, kjer je razvoj in distribucija za celotno Evropo. Dobavljamo celoten spekter verig za vse vrste motornih koles, ki pokrivajo celoten trg motociklov od mopeda do Super Bike motorja. Sem spada še program ATV ter motocross. Na našem tržišču dokaj nepoznana znamka, vendar jo boste pogosto opazili na elitnih cestnih ali motocross dirkalnikih.

Tsubaki_ponudba
DISTRIBUCIJA
PRODAJA
VGRADNJA
 
  VEČ

bikelift_ponudba

BIKE-LIFT za motorna kolesa ne proizvaja le dvigal in stojal, ki sta njihova paradna produkta, temveč dobavlja tudi opremo in dodatke za moto delavnice vse od hidravličnih dvigal do specialnega orodja. Razvija opremo visoke kakovosti in inovativnih oblik. Njihov moto je ustreči svojim strankam in izpolniti njihove vsakodnevne potrebe ter z razvojem in inovativnostjo stopati v korak k tehnološkim napredkom moto sektorja.  


DISTRIBUCIJA PRODAJA
VGRADNJA
 
 
VEČ

 
 


 

Who can apply for a loan Payday loans There are two forms of this advance
  •  Pravila uporabe

© 2019 | www.yahosuka.si | Vse pravice pridržane.

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke. Podrobne informacije..

Sprejemam piškotke.

EU Cookie Directive Module Information